Hei! Hyggelig at du tar turen innom!

Cecilie heter jeg, er 45 år og bor i Asker. Prosjektene jeg holder på med er både bok og podcast. Begge deler belyser temaet barnløshet. Generelt har jeg stor sans for åpenhet. Det som ikke snakkes om, har en tendens til å vokse seg til noe uhåndterlig. De fleste vil nok tenke om meg som åpen og noe uredd, men jeg har også behov for å trekke meg tilbake til hulen.

Jeg er medisinsk rådgiver innen kreftbehandling i et legemiddelfirma. Da jeg studerte biologi på Blindern var det med et ønske om å jobbe med miljøvern. Slik ble det ikke. Slik ble det heller ikke med min plan om familie. Vi har gjerne en forestilling om hvordan fremtiden skal se ut. Det er vel en trygghet i det. Jeg tenker at alle mennesker har en evne til å omstille seg. Det er aldri én vei som er den rette.

På fritiden gjør jeg mer av de tingene jeg ikke får gjort på jobb. Jeg blir euforisk når jeg endelig kommer på fjelltoppen og får nyte utsikten. Jeg smiler innvendig når jeg sykler i marka, en helt vanlig tirsdag kveld. Jeg kan skravle om alt og ingenting på pub, og jeg trenger å lande på en yoga matte for å hente meg inn.